Cégünkről

Tisztelt Vásárlóink!

„Amit eszel, azzá leszel!” - mondta már az ókorban Hippokratész.

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb idő jut kiválasztani, megválogatni az elfogyasztandó élelmiszereinket.

Így van ez a füstölt kolbászokkal és húsokkal is. A Gazda Csemege Hús Kft-t azért alapítottuk, mert hiszünk benne, hogy a régi, jól bevált technológiát alkalmazva – kihagyva a gyártás folyamán hozzáadható mesterséges adalékanyagokat – is lehet ízletes, magyar füstöltárukat gyártani! Hűen a régi húsételek hagyományaihoz, őseink tudásához.

Célunk, hogy készítményeinket kiváló minőségben juttassuk el vevőinkhez és közben a lehető legnagyobb termékbiztonságot nyújtsuk. A Gazda termékek gyártása folyamán hagyományos eljárásokat alkalmazunk modernizált, higiénikus formában.

Így készülnek termékeink


A húsokat gondosan válogatjuk és a legjobb magyar pirospaprikákat, fokhagymát, és egyéb kiváló minőségű fűszert adunk hozzá.

A Gazda füstölt szárazkolbászok, szalámik, húsok előállítása több hétig (szalámiknál, sonkáknál hónapokig) is eltarthat, miközben legalább egyharmadnyi tömegüket elveszítik a pácolás, füstölés, érlelés időtartama alatt! A tömegvesztés azt jelenti, hogy távozik a víz nagy része és marad a színhús. Nem is rossz csere! A vásárlók ezáltal tartalmasabb ételt kapnak.

Könnyebb és jövedelmezőbb lenne adalékanyagokkal gyártani és mesterséges tartósítószerek alkalmazásával gyorsítani a folyamatokat és növelni a termelést, de a Gazda Csemege Hús Kft. nem ezt az utat választotta, igazi magyar minőséget készítünk.

A hagyomány folytatódik!

Kóstolják meg a Gazda csemegéket! Ez csak természetes!

Webáruház készítés