Gazdatermékek

Fő kategória >Gazdatermékek

Sorrend:

Gazda parasztkolbász

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz!
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz!
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

873 Ft
Egységár: 3 490 Ft/kg
Gazda csípős szárazkolbász

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

873 Ft
Egységár: 3 490 Ft/kg
Gazda csemege vastagkolbász 0,6 kg

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

2 274 Ft
Egységár: 3 790 Ft/kg
Gazda csípős vastagkolbász 0,6 kg

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

2 274 Ft
Egységár: 3 790 Ft/kg
Gazda csemege szarvaskolbász

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvaskolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvaskolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

998 Ft
Egységár: 3 992 Ft/kg
Gazda csípős szarvaskolbász

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvaskolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvaskolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

998 Ft
Egységár: 3 992 Ft/kg
Gazda szarvas csemege vastagkolbász

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvas vastagkolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvas vastagkolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

2 754 Ft
Egységár: 4 590 Ft/kg
Gazda szarvas csípős vastagkolbász

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvaskolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

A Gazda szarvaskolbász 80% szarvashús, válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

2 754 Ft
Egységár: 4 590 Ft/kg
Gazda csemege stifolder 0,85 kg

E-szám mentes gyártású, mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! (Nitritet sem!)
Hagyományos eljárással készült.
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek felhasználásával, kulárébe töltve, kőfüstölőben füstölve és 3 hónapig érlelve.

 

E-szám mentes gyártású, mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! (Nitritet sem!)
Hagyományos eljárással készült.
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek felhasználásával, kulárébe töltve, kőfüstölőben füstölve és 3 hónapig érlelve.

3 900 Ft
Egységár: 4 588 Ft/kg
Gazda csípős stifolder 0,85 kg

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 

Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

3 900 Ft
Egységár: 4 588 Ft/kg
Gazda angolszalonna 1,3 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

4 277 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda angolszalonna 1,5 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

4 935 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda angolszalonna 1,6 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

5 264 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda angolszalonna 1,4 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

4 606 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda angolszalonna 1,7 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

5 593 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda angolszalonna - felezett 0,7kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

2 303 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Nincs raktáron
Gazda angolszalonna - felezett 0,8kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

2 632 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Nincs raktáron
Gazda angolszalonna - felezett 0,9kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

2 961 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Nincs raktáron
Gazda angolszalonna - felezett 1kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

3 290 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda bordázott szalonna (bőr nélkül) darabolt (1 kg)

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

3 490 Ft
Egységár: 3 490 Ft/kg
Kosárba  tábla Kosárba Kosárba
Gazda bordázott szalonna (bőr nélkül) darabolt (0,5 kg)

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

1 745 Ft
Egységár: 3 490 Ft/kg
Kosárba  tábla Kosárba Kosárba
Gazda felezett szívsonka 1,6 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

5 264 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda darabolt szívsonka - 1kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

3 290 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda darabolt szívsonka - 0,5kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

1 645 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda felezett szívsonka 1,7 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

5 593 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda felezett szívsonka 1,8 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

5 922 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda felezett szívsonka 1,9 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

6 251 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda felezett szívsonka 2 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

6 580 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda felezett szívsonka 2,1 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

6 909 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda felezett szívsonka 2,2 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

7 238 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda felezett szívsonka 2,3 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

7 567 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda füstölt szívsonka 4,4 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

14 476 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda füstölt szívsonka 4,6 kg

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

15 314 Ft
Egységár: 3 329 Ft/kg
Gazda füstölt tarja 1 kg


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

3 290 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
Gazda füstölt tarja 0,5 kg


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

 


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

1 645 Ft
Egységár: 3 290 Ft/kg
ÚJ
Gazda pásztorkolbász

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

 

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz! 
Válogatott sertéshús, szalonna, fűszerek és nitrit mentes só felhasználásával, természetes vékonybélbe töltve, kőfüstölőben füstölve és szikkasztásos eljárással érlelve.

1 396 Ft
Egységár: 3 490 Ft/kg
ÚJ
Gazda Tepertő 0,25 kg

A Gazda Tepertőt sertés zsírszalonnából készítjük, 1,5-2,5 cm-es darabokra vágjuk, majd folyamatos felügyelet mellett kisütjük.
A sütés után kézzel válogatjuk, és rostáljuk, majd csomagoljuk.

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz!


 

A Gazda Tepertőt sertés zsírszalonnából készítjük, 1,5-2,5 cm-es darabokra vágjuk, majd folyamatos felügyelet mellett kisütjük.
A sütés után kézzel válogatjuk, és rostáljuk, majd csomagoljuk.

Mesterséges tartósítószert, adalékot nem tartalmaz!


798 Ft
Egységár: 3 190 Ft/kg
ÚJ
Gazda Füstölt Szűzpecsenye 0,6 kg

A szűzpecsenye a sertés legnemesebb része.
Ugyanolyan értékes, mint a marhánál a bélszín. Csak izomszövetet tartalmaz, inakat nem.

Egyben és szeletnek is gyorsan, sokféleképpen elkészíthető,
viszont alacsony zsírtartalma miatt könnyen kiszárad.


Fogyasztható nyersen, vagy igazán különleges ételek alapanyaga is lehet.

 

A szűzpecsenye a sertés legnemesebb része.
Ugyanolyan értékes, mint a marhánál a bélszín. Csak izomszövetet tartalmaz, inakat nem.

Egyben és szeletnek is gyorsan, sokféleképpen elkészíthető,
viszont alacsony zsírtartalma miatt könnyen kiszárad.


Fogyasztható nyersen, vagy igazán különleges ételek alapanyaga is lehet.

2 994 Ft
Egységár: 4 990 Ft/kg
Nincs raktáron
 

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés